A Review Of #کتوژنیک

این روزها در هر جمعی که صحبت از کاهش وزن و رژیم غذایی باشد، حداقل یک نفر پیدا می‌شود که رژیم کتوژنیک را توصیه کند. شاید موقع گشت‌وگذار در شبکه‌های اجتماعی هم اسم این رژیم غذایی را دیده باشید و برای شما سوال شده که رژیم کتوژنیک چیست؟ از بین این همه رژیم غذایی متنوع چرا باید رژیم کتوژنیک را انتخاب کنیم؟ آیا این رژیم غذایی تاثیری روی کاهش وزن دارد؟ آیا رژیم سختی است؟

رژیم کتوژنیک یا رژیم کتو در ابتدا رژیمی درمانی برای برخی بیماری‌ها مانند صرع بود که به دلیل مزایای گسترد‌ه‌اش، امروزه به عنوان برنامه غذایی کاهش وزن سریع به کار می‌رود.

هنگامی که بدن شما آب را از دست می‌دهد، اغلب الکترولیت‌ها را نیز دفع می‌کند.

با این حال به طور کلی، این نوع رژیم کتو هم منجر به کاهش وزن می‌شود.

رژیم پرطرفدار کتوژنیک روش های مختلف برای انجام دارد. در اینجا ۷ روش انجام رژیم کتو را آورده ایم.

رژیم غذایی کتوژنیک سبب کاهش سطح انسولین (به علت کاهش مصرف کربوهیدرات و در نتیجه کاهش سطح قند خون) در بدن می‌شود؛ بنابراین نقش مهمی در درمان این بیماری دارد.

ترکیب غذاهای پرچرب و پروتئین متوسط در​ ​رژیم کتو باعث سیری فوق‌العاده می‌شود. به همین دلیل است که بسیاری از افراد هنگام امتحان کتو، اشتهایشان کم می‌شود.

 در تعریف انواع این رژیم، با عبارت درشت مغذی‌ها روبه‌رو خواهید شد که باید ابتدا آن را توضیح دهیم. مواد غذایی که ما به صورت روزانه مصرف می‌‌کنیم، شامل دو دسته‌اند:

با این حال، غذاهایی هستند که حتی بعد از خروج از کتوژنیک هم باید کمتر به سراغ آن‌ها بروید؛ از جمله:

همان‌طور که مدت‌ها طول می‌کشد تا شما از یک بدن ایده‌آل به یک فرد چاق تغییر موقعیت دهید، کاهش وزن هم نیاز به صبوری و استقامت دارد.

افراد، در دو هفته اول رژیم شاهد کاهش وزن بسیار سریع خواهند بود. در ادامه مهمترین ویژگی‌های رژیم کتوی دکتر کرمانی را مشاهده می‌کنید.

بعد از خروج از رژیم کتو احساس گرسنگی حلیم در رژیم کتوژنیک مجاز است غالب می‌شود بنابراین مصرف پروتئین سالم در کنار کربوهیدرات مهم است.

گوشت: گوشت قرمز، استیک، ژامبون، سوسیس، بیکن، مرغ و بوقلمون

اسم علمی این تغییر وضعیت بدن، از حالت گلوکز‌سوزی به چربی‌سوزی، کتوزیس است.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *